Liquid stones – dé professional in IT Detachering

Liquid stones is dé professional in ICT Detachering en Recruitment in Zuid Nederland en de Euregio. We zoeken actief naar de match met onze openstaande vacatures of projecten. Daarnaast staan we dagelijks in contact met ICT talent dat in beweging is op de arbeidsmarkt.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je loopbaan, vast of tijdelijk? Of ben jij namens je organisatie op zoek naar een positieve impuls en betere resultaten? Dan zijn wij de partij voor jou. Neem contact met ons op! We gaan graag samen met jou het gesprek aan.

Resultaat

Onze medewerkers leveren een zichtbare en concrete bijdrage aan jouw loopbaan en het succes van jouw organisatie. Of het nu gaat om een tijdelijke vervanging of uitbreiding, een expertise vraagstuk waarvoor interim capaciteit ingezet moet worden, of een permanente invulling van een vacature.

Wij claimen niet anders te zijn. We gaan wel tot het uiterste om een oplossing te bieden en daarmee een positieve impact teweeg te brengen. We doen dit als professionals op een transparante wijze, gericht op toegevoegde waarde en succes. Klanttevredenheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Detachering | Recruitment | Consultancy

Een oplossing die we naast Recruitment & Detachering bieden is Recruitment Consultancy. Hierbij ontzorgen we onze klanten volledig op het gebied van werving en selectie, employer branding en arbeidsmarktcommunicatie tegen vergoeding van een maandelijkse contributie. Dit resulteert in een optimale dienstverlening en beleving richting de arbeidsmarkt, maximale uren-efficiency in piek of dal belasting van recruitment en de zekerheid van een optimale selectie van de juiste medewerkers voor jouw organisatie.

Een onderdeel hiervan is de Recruitment scan.  Hierbij worden de relevante processen, systemen, doorlooptijden, actoren en aanverwante zaken bekeken en geëvalueerd. Van daaruit volgt een advies over welke zaken beter/efficiënter ingeregeld kunnen worden. De Recruitment scan kan ook separaat afgenomen worden.Liquid stones | Detachering - Recruitment - Consultancy