Senior Belastingadviseur – Heerlen

Introductie

Voor onze opdrachtgever in Heerlen zijn we op zoek naar een Senior Belastingadviseur. Als Senior Belastingadviseur ondersteun en adviseer je de klanten van onze opdrachtgever bij fiscale vraagstukken, waarbij je streeft naar kwaliteit en optimale klanttevredenheid. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging bij een professionele werkgever, dan zoeken wij jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever, Wolting & Versteegh, is een accountants- en belastingadvieskantoor gevestigd in Heerlen en bestaande uit 18 medewerkers. Het bedrijf is opgericht in 1980 en uitgegroeid tot een toonaangevend kantoor binnen de accountancy. Het klantenbestand bestaat met name uit MKB bedrijven, zelfstandige beroepsbeoefenaars en stichtingen in verschillende branches. Binnen de organisatie heerst een open en informele cultuur waarbij je gemakkelijk bij iedereen kan binnenlopen. Binnen Wolting & Versteegh wordt er hard gewerkt en staat de kwaliteit van de dienstverlening voorop. Werk je bij Wolting & Versteegh dan werk je in een team van collega’s die hun sporen ruimschoots hebben verdiend door hun gerichte opleidingen en hun ruime ervaring.

Functie

Vanuit je rol als senior belastingadviseur stuur je de fiscale afdeling aan, waarbij je fungeert als coach voor het team. Je bent actief in het acquireren van nieuwe opdrachten, het bereiken en binden van (nieuwe) klanten en het ontwikkelen van diensten.
Je werkt nauw samen met accountmanagers en adviseurs uit andere disciplines. Enerzijds functioneer je als gesprekspartner voor klanten en anderzijds lever je een bijdrage aan het verder ontwikkelen van de fiscale adviespraktijk van onze opdrachtgever. Je bent uitstekend op de hoogte van alle ontwikkelingen in de fiscale regelgeving en signaleert (on)mogelijkheden in de toepassing daarvan voor de (MKB-)klanten. Je begeleidt trainees en adviseurs, bent fiscale vraagbaak voor klanten en collega’s en bewaker van de kwaliteit van de fiscale dienstverlening van onze opdrachtgever.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een collega die plezier heeft in het vak, nieuwsgierig is en ideeën naar voren durft te brengen. Daarbij mag je gerust een beetje eigenwijs zijn! Om deze rol goed te kunnen vervullen, voldoe je aan het volgende profiel:

  • Een afgeronde universitaire opleiding fiscaal recht, fiscale economie of een opleiding Nederlands recht aangevuld met een postdoctorale opleiding Belastingkunde;
  • Een afgeronde opleiding Register Belastingadviseur en minimaal 4 jaar ervaring in een belastingadviespraktijk (bij voorkeur gericht op het midden –en kleinbedrijf, familiebedrijf, DGA en de internationale praktijk);
  • In staat om op een duidelijke wijze oplossingen aan te dragen voor fiscale vraagstukken op verschillende niveaus;
  • Ervaring als leidinggevende/coach is een pré;
  • Je interesse ligt ook op het gebied van internationale fiscale advisering. Ons kantoor is aangesloten bij PrimeGlobal, een associatie van onafhankelijke accountants- en belastingadvies kantoren.


Aanbod

We werken met onze opdrachtgever samen op basis van werving en selectie. Dit betekent dat jij direct een contract krijgt bij de opdrachtgever. In dit geval gaat het om een jaarcontract met (bij goed functioneren) uitzicht op een vast dienstverband.
De arbeidsvoorwaarden bij onze opdrachtgever zijn marktconform en inschaling vindt plaats op basis van opleiding en werkervaring. Daarnaast ontvang je een premievrij pensioen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt bij Wolting en Versteegh voldoende ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.


Inlichtingen

Herken jij jezelf in dit profiel en in deze uitdaging, dan nodig ik je van harte uit te solliciteren via onze website. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Yvanka Pfeifer, Recruiter, via ypfeifer@liquidstones.nl

Sollicitatie

Herken jij jezelf in dit profiel en in deze uitdaging, dan nodig ik je van harte uit te solliciteren via onze website. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Yvanka Pfeifer, Recruiter, via ypfeifer@liquidstones.nl