Wat doen we?

Detachering en Recruitment
Wij bieden doorgaans onderstaande 3 oplossingen aan voor onze klanten.

Deta-vast
Ben je voor jouw organisatie op zoek naar vast personeel en wil je de voordelen van Werving & Selectie combineren met de voordelen van Detachering? Kies dan voor Deta-vast!

Het uitgangspunt bij deta-vast is dat de professional uiteindelijk in dienst treedt bij jouw organisatie. Bij aanvang zal de professional eerst als werknemer van Liquid stones bij jou aan de slag gaan voor een vooraf overeengekomen periode. Wij stellen een op maat gemaakte overeenkomst op, met of zonder overname kosten, een contractduur die jou het best past en een op jouw behoefte afgestemde invulling.

Detachering
Ben je op zoek naar extra expertise voor specifieke ICT-zaken? Is een van je medewerkers langdurig ziek? Of heb je tijdelijk ondersteuning nodig? Dan kunnen wij voor de duur van een project of vooraf overeengekomen periode een van onze professionals ter beschikking stellen. Er wordt vooraf een uurtarief afgesproken voor de inhuur van deze professional.

Werving & Selectie
Ons doel is dat jij de juiste mensen in dienst neemt. Liquid stones biedt de ondersteuning die bij jou past; of je nu de volledige werving & selectie uit handen wilt geven aan ons, of slechts een klein onderdeel daarvan.

Onze toegevoegde waarde ligt in het goed doorgronden van jouw organisatie en van onze kandidaten, zodat we de juiste match maken op het gebied van kennis, ervaring en motivatie.

Naast het vaststellen van de benodigde kennis en vaardigheden van de medewerker besteden we ook aandacht aan de communicatieve vaardigheden en persoonlijke kenmerken van de kandidaten.

Recruitment Consultancy
Een extra oplossing die wij sinds kort aanbieden is Recruitment Consultancy. Hierbij ontzorgen we onze klanten volledig op het gebied van werving en selectie, employer branding en arbeidsmarktcommunicatie tegen een vergoeding in de vorm van een maandelijkse contributie. Dit resulteert in een optimale dienstverlening en beleving richting de arbeidsmarkt, maximale uren-efficiency in piek- of dal belasting van recruitment en de zekerheid van een optimale selectie van de juiste medewerkers voor jouw organisatie.

Een onderdeel hiervan is de Recruitment Scan. Hierbij worden de relevante processen, systemen, doorlooptijden, actoren en aanverwante zaken bekeken en geëvalueerd. Van daaruit volgt een advies over welke zaken beter/efficiënter ingeregeld kunnen worden. De Recruitment scan kan ook separaat afgenomen worden.

Voor meer informatie neem contact met ons op!