Wie zijn we?

Liquid stones

Wie is Liquid stones?
Wij zijn een gespecialiseerd recruitment en detacheer bureau in Zuid Nederland en de Euregio. Wij richten ons primair op het uitbreiden van de vaste ICT bezetting bij onze opdrachtgevers. Doorgaans doen wij dit met een ‘deta-vast’ oplossing, maar we bieden ook de varianten ‘detacheren’ en ‘werving & selectie’ aan.

Zoals onze naam doet vermoeden, zijn wij flexibel én solide! Onze klantenkring bestaat zowel uit MKB organisaties als ook uit grote internationale ondernemingen. Ook als particulier kun je bij Liquid stones terecht voor een passende oplossing met betrekking tot jouw vraagstuk.

In de loop der jaren hebben opdrachtgevers ons ook gevraagd om kandidaten te zoeken voor rollen die nauw met ICT verbonden zijn. Samen met onze partners weten wij nagenoeg iedere (IT) professional in de Euregio te bereiken én in beweging te krijgen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je loopbaan, vast of tijdelijk? Of ben jij namens jouw organisatie op zoek naar een positieve impuls en betere resultaten? Dan zijn wij de partij voor jou. Neem contact met ons op! We gaan graag samen met jou het gesprek aan.


Het team achter Liquid stones

Ons gedreven team, opererend vanuit ons kantoor in Voerendaal, bestaat uit de volgende medewerkers:

Roger van den Boogaard – directeur / eigenaar
Roger is een gepassioneerd ondernemer en sinds 2009 eigenaar van Liquid stones. Tot 1 juni 2016 was hij ook nog betrokken bij een internet- en automatiseringsbedrijf, maar vanaf die tijd heeft hij zich met zijn bedrijf toegespitst op ICT recruitment en detachering.
Naast een passie voor ICT en zijn eigen bedrijf, is Roger ook een liefhebber van culturele en sportieve evenementen, met name in de regio Parkstad waar Roger vandaan komt. Zo is Liquid stones sponsor van RKSV Bekkerveld, ParkCity Live en ‘Aod op Nuj’.

Yvanka Pfeifer – Talent Consultant
Yvanka is een ervaren recruiter / talent consultant met een bewezen track record op het gebied van werving en selectie van personeel in diverse branches. Zij vormt een uitstekende sparringpartner voor zowel klanten als kandidaten en heeft meermaals bewezen de juiste personen bij de juiste werkgever te kunnen plaatsen.

Nadih van der Borgh – Talent Consultant
Nadih is het jongste teamlid van Liquid stones en een gedreven, pro actieve recruiter / talent consultant. Zij belicht graag de menselijke kant van de ICT vanuit haar sociale studie en werkervaring en maakt zo de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Lars Smeets – Social Media specialist
Lars is al jaren werkzaam bij én voor Liquid stones; enerzijds beheert Lars de website en social media uitingen van onze organisatie, anderzijds wordt hij via Liquid stones gedetacheerd bij een van onze opdrachtgevers. Lars kent Liquid stones als interne medewerker en gedetacheerde medewerker en houdt ons scherp in hoe we onze kandidaten behandelen en bemiddelen.